Vilka vi är

BoatNow.se är en hemsida som publicerar annonser på begagnade båtar, samt publicerar viss information om säljarna utav dessa.

Juridiskt företag bakom BoatNow.se är:
Lucius AB
559087-8038
Postadress:
Almedalsvägen 147
439 63 FRILLESÅS

Användaravtal

Det kostar ingenting att registrera sig på BoatNow.se.

Vi tar inget ansvar för eventuella konflikter eller missförstånd mellan annonsör och besökare.

Om du använder BoatNow.se är du skyldig att hålla dig uppdaterad om detta användaravtal.

Annonserna eller annonsörsprofilerna får inte innehålla information eller annonsering för liknande typ av verksamhet som den BoatNow.se bedriver.

Rubriken skall tydlig och beskriva den båt som annonseras, och du får inte lägga in samma annons flera gånger.

Annonser som inte är tydliga och innehåller tillräckligt med information kan komma att nekas och inte publiceras.

Bilder och länkar som hör till din annons skall vara dina egna och inte bryta mot Upphovsrättslagen. Allt ansvar kring Upphovsrättslagen och Copyright i det material som du lägger till i annonsen är du själv ansvarig för.

Om du ser en annons eller något innehåll som bryter mot lagen så är du skyldig att rapportera detta till oss genom att kontakta oss.

Du som annonsör är personligt ansvarig för annonsens innehåll samt kvalitén. BoatNow.se har inget ansvar för innehållet i, eller någonting som rör annonsen.

Annonserna samt din annonsörsprofil som du lägger till på BoatNow.se kan komma att publiceras på andra hemsidor samt sociala medier. Genom att annonsera på BoatNow.se så godkänner du detta.

Vi har alltid möjlighet att utan någon anledning ta ner en annons eller en annonsörsprofil om vi anser att den är olämplig, utan att meddela dig som annonsör.

Logga in

Skapa konto

Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.