BoatNow.se startades utav båtälskare med känslan av att det måste gå att skapa en bättre marknadsplats för att köpa och sälja sina begagnade båtar än dom alternativen som redan finns på marknaden.

Saker som att kunna filtrera fram båtar utifrån dom krav man har, till att helt enkelt ha en snabb och smidig sajt som är enkel att navigera på. Egentligen inget revolutionerande, utan en marknadsplats som helt enkelt är mindre krånglig än alternativen.

Det är helt kostnadsfritt att annonsera sin båt på BoatNow.se. Målet är att på sikt erbjuda tjänster där man kan välja att köpa till extra exponering utav just sin annons för att öka chanserna till att få fler potentiella köpare till just sin båt.

En risk vi identifierat med att erbjuda gratis båtannonser är att exempelvis att oseriösa säljare lägger upp annonser, eller att rena vrak som inte är värt någonting läggs upp. Vi försöker administrera och hålla koll på detta så gott det går, men märker vi efterhand att det inte är hållbart så kan det bli att vi i framtiden tar en mindre summa för att lägga upp en annons, just för att sortera ut en del utav dom som inte är seriösa.

Vi tar mer än gärna emot förslag och feedback på vad vi kan göra för att få BoatNow.se bättre – tveka inte på att kontakta oss ifall du har någon idé.

Varmt välkomna!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Skapa konto

Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.