Steg 1 – Registrera ditt konto och färdigställ din profil

Börja med att trycka på ”Lägg till annons” uppe i högra hörnet om du sitter vid en dator. Använder du en mobiltelefon så är det ett + tecken.
Du kommer då till en sida där vi beskriver hur det går till att lägga upp en annons. Det är även på den här sidan som du kan registrera dig direkt.

Fyll i din E-Post samt välj ett lösenord som du kommer ihåg. Gå sedan vidare genom att klicka på ”Skapa konto.

Du kommer sedan att få färdigställa din profil. Du fyller i ditt för- och efternamn, samt väljer om du säljer din båt som privatperson eller företag. Om du vill så kan du även ladda upp en profilbild, men det är helt frivilligt.

Tryck på ”Spara ändringar”.

Steg 2 – Lägg till information om din båt

Börja med att välja en kategori för din båt, alltså om det är en motorbåt eller segelbåt.

Ladda upp bilder på din båt. Ju fler bilder man har, desto lättare blir det för eventuella intressenter, så ladda gärna upp ett par stycken.

Fyll i resterande fält med så bra och noggrann information som möjligt om din båt. Under ”Beskrivning” kan du berätta lite mer utförligt om din båt och vad som skiljer den mot andra, vilken utrustning den har och om det är annan information som är bra att känna till för spekulanter.

Steg 3 – Skicka in annonsen och vänta på publicering & intresseanmälningar!

När du har fyllt i så mycket information som möjligt om din båt som du vill annonsera så trycker du på ”Skicka in annons”.
Vi kommer då att granska annonsen, och om allt ser bra ut publicera den så snart som möjligt.

Nu är din båt till salu hos BoatNow.se, och du kan börja ta emot intresseanmälningar och meddelanden. När en potentiell kund skickar ett meddelande till dig så går det automatiskt ut ett mail till din E-Post som du registrerade ditt konto med. Du kan sedan enkelt logga in på ditt konto och svara.

Enkelt va?

Har du några som helst frågor eller funderingar, så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss – så hjälper vi dig att komma igång så fort som möjligt!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Skapa konto

Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.