Här har vi samlat dom vanligaste frågorna och svaren kring hur BoatNow.se fungerar, både för dig som vill annonsera din båt men också för dig som är intresserad utav någon av båtarna som annonseras.

Kostar det någonting att lägga upp en båtannons?

Nej, det är helt kostnadsfritt att lägga upp sin båt på annons hos BoatNow.se

Hur lång tid tar det från att jag skickat in min annons tills den är synlig på BoatNow.se?

Vi granskar alla inskickade annonser manuellt. Under kontorstid gör vi det vanligtvis inom 1-2 timmar men under kvällar och helger kan det ta längre tid.

Hur vet jag ifall någon är intresserad utav min båt?

Besökare kan kontakta dig som säljare genom att klicka på ”Skicka meddelande” här på sajten. När någon har skickat ett meddelande till dig, så får du automatiskt ett mejl från oss för att meddela dig att någon har tagit kontakt med dig så att du kan logga in och svara intressenten.

Behöver jag ange mitt telefonnummer?

Nej, av säkerhetsskäl för dig som säljare så har vi valt att inte kräva telefonnummer i annonserna. Det är helt upp till dig ifall du själv väljer att skriva med ditt telefonnummer i annonsens beskrivning eller om du skickar det till en intressent.


Har du en fråga som du inte hittar svar på här? Tveka inte på att kontakta oss!

Logga in

Skapa konto

Återställ Lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller E-post-adress, du kommer då att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via E-post.